dimarts, 7 de maig del 2013

Després de la tempesta...!!!

Després les pluges caigudes aquest dies enrere, el CASCQ BTT, torna als camins a fer de les seves. Com sempre, a l' hora i el lloc de costum,7:30 al bar Rosa (Domingu), cafetonet i a pedalar. I avui que? Dons avui sobre la marxa, amb el dubta de com trobarem els camins, ens posem a pedalar direcció a la Casablanca, uffff, això vol dir sortir per les granges del Mensa, que de bon mati significa la primera escalfada del dia. Feta  la primera pujada, els integrants de la sortida d'avui diumenge dia 5 de Maig, som el Pep Moix, el Francesc Llorens, el Marc Cuadras, el Manel Sanchez, el Manel Moròn, el Joan Torroja, i avui tambe el Josep Ramòn Cuadras (cosí del Marc) i l' Isidre Tobella ( soci del club, que no ve sovint , ja que es de Sant Estebe Sesrovires), i despres d'agafar aire, començem a perfilar la ruta, propera parada: esmorzar a Conesa.




Però abans, hem de fer gana, així que ens dirigim cap a Segura, a fer uns quants corriols d'aquells que et treuen un somriure d'orella a orella, rapids i sense cap dificultat tècnica. Fets els corriols, i reparats un parell de reventons, hehehe, ara si toca "el Jalu".
Uns entrepans, uns beures, i unes "risas", i continuem la ruta fins a les Piles, on el Marc i un servidor ens retirem amb problemes mecànics, la resta de la colla continua direcció Sant Miquel, i rematen la tornada a Santa Coloma, amb un altre corriol,  aquest una mica mes tècnic però igual de ben parit. Aquí  
deixem el trac de la ruta per si algú vol repetir-ho http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4437379.





 

Una vegada mes gaudint d'aquest esport que tant ens agrada, fins a la propera salut i pedals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada