divendres, 3 de maig del 2013

El CASCQ BTT a les espanyes.

Aquest passat 27 i 28 d'abril, es van produir dos dels esdeveniments mes importants del calendari BTT  a nivell nacional: la Marató dels Monegros i la Quebrantahuesos btt , i Sta Coloma i el seu club de BTT hi van participar.

En la primera, es donaven cita en la petita localitat de Serinyena (Osca), uns 6000 bikers aprox, per prendre part a la sortida de la 13ª edició de la Marató dels Monegros, entre els quals es trobaven els nostres quatre valents, la nostre presi, la Nuri Ferrer, el Jacob Martinez, el Joaquim Ballabriga i el David Ballarin.
Tots quatre van fer el recorregut de 113 km de distancia i uns 1500 m de desnivell aprox sense cap entrebanc. Això si, patínt durant tot el recorregut un fort vent que feia mes dura la prova del que ja ho era en un principi. Al final una gran satisfacció omplia els nostres bikers per la conquesta del sempre espectacular e inospit desert dels Monegros. Enhorabona a tots quatre campions.



En la segona , i desde la localitat de Sabinyanigo (Osca), 850 Bikers aprox, es reunien per participar en la 2ª edicio de la Quebrantahuesos BTT. La proba, amb una distancia inicial de 93 km, va se  retallada per la organització  per deixar-la en 63 km, degut al mal temps dels dies anteriors, recorrent  camins, corriols i trialeres  pels voltants de Sabinyanigo i  pujant fins els 1600 m d'altitud. Els bikers de l'expedició a la QH 2013, eren el Marc Quadras, el Francesc LLorens, l'Oscar Marin, i el Joan Torroja, i al igual que els companys de Monegros van poder acabar tots quatre sense cap incident. Al final, satisfacció per la feina feta i per la gran experiència viscuda, gaudint d'aquest esport que tant ens agrada. Fins la propera salud i pedals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada