dimarts, 4 de juny del 2013

Reunió DIVENDRES 7 de juny

Aquest proper divendres dia 7 de juny es farà una reunió a la sala d'audio del castell a les 22:00h per parlar sobre diversos temes.

En primer lloc s'acabarà de tancar el tema dels esponsors de la cursa i s'acabarà de maquetar el tríptic per poder-lo repartir per diferents curses.

En segon lloc es tractarà el tema de la roba. Hi hauràn paravents per emprovar-se i ja es tancarà la comanda amb la marca per tal de poder ser processats i tenir-los el més aviat possible; per tant, demanaríem que tothom que volgués el nou mallot/culote/paravent que assistís a la reunió o que ho fagi saber a algú del club/que assisteixi a la reunió.

En tercer lloc també comentar-vos que estem mirant de fer alguna sortida extraordinària de cara sant joan. Algunes de les propostes serien: ruta pel Caro, camping i platja... o fer el que ja s'havia comentat alguna vegada d'anar fins a montserrat de nit, per una parada alla i tornar de dia.   Aneu-vos pensant quina idea us fa més gràcia (o en voleu aportar alguna de nova) i divendres en parlem.

Ens veiem el divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada