dimarts, 25 de juny del 2013

Santa Coloma - Cambrils BTT

Des del club havíem pensat de fer una sortida amb btt fins a Cambrils. Vam decidir que es surtiria el dia 13 de juliol a les 5h del matí des de davant del Bar Rosa (a la plaça Major).

El recorregut fins allà serà tot per camins i està fet pel Joan Torroja; és d'un nivell mitjà-alt. Podeu trobar-lo al wikilok: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4600549.

S'esmorzarà durant el recorregut (aprox. a les 9 o quan la gana apreti) per això és convenient que porteu esmorzar.

Pel que fa a material s'haurà de portar el llum carregat (ja que encara faltarà una estona perquè surti el sol), aigua (o sals), esmorzar i és molt recomenable portar una motxilla, ja que no hi haurà assistència ni avituallaments durant el recorregut. 

El dinar es farà al Restaurant El Pòsito (www.elposito.com) aproximadament  les 15h. El preu mig del cobert surt a 21,5€ i per la quitxalla hi ha un menú infantil a 9€. Pels més petits, a davant del restaurant, hi ha una plaça on podran jugar.

Després de dinar hi han varies opcions:

- Tornar amb bici cap a Santa Coloma
- Anar a la platja (molt aprop del restaurant) i banyar-se amb bona companyia. (Penseu a portar el banyador).     RECOMENABLE
- Qui vulgui pot quedar amb la família per dinar i després tornar cap a casa amb cotxe (opció recomenada per després del banyet)


Per apuntar-vos cal que ho féu abans del dia 10 de juliol dient-nos quans veniu a dinar i si hi ha algun menú infantil. Podeu deixar un comentari aquí mateix al blog o trucar al:
- 66 77 75 129 (Julià Mullerat)
- 687 81 84 46 (Jordi Escudé)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada